Update

Hey mensen!

Zoals jullie weten ben ik al een tijd niet meer aan het updaten.
Dit komt door bepaalde omstandigheden, in mijn persoonlijke leven. Voor
de rest heb ik het echt te druk om dit bij te houden.

Maar, ik wou jullie nog 1 ding laten weten.
Dit PDFje/electronisch boekje op de pc, ging over het mentale dieet plan. Hiern word er verteld wat je er van kan verwachten. Hierin staan ook recepten en lijsten met wat je bijvoorbeeld mag eten.
Het is zekersteweten de moeite waard om het te bekijken als je in dit dieet geinteresseerd bent.

Het bestandje kan je HIER vinden -->: http://www.easy-share.com/1911854033/Mentale dieet plan.pdf

het duurt een minuutje voordat je het kan downloaden. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben! Je kan het openen met acrobat reader, of andere software zoals Foxit reader (gratis goed programma, is niet zwaar voor je computer; cpu, ram!) Als het wat is, stuur de link lekker rond naar je vrienden/vriendinnen en familie, het is gewoon gratis.

Dit is waarschijnlijk me laatste post, maar ik kan jullie wel kort vertellen over mijn resultaten. ik ben begonnen rond de 95 KG/ +- 23% vet. Ik heb eerst het turbo dieet gevolgd zoals jullie hieronder kunnen lezen, en heb daarna het mentale dieet plan gevolgd. Ik ben uiteindelijk naar 80 kilo gegaan, maar zit inmiddels op 85 kg want ik ben min of meer aan het body-builden, dus heel veel eten. Ik ben zeer blij dat ik het dieet heb gevolgd, en ben ook trots op me resultaten.

Het spijt me dat ik zo abrupt ben opgehouden met de site, ik hoop dat ik hiermee niemand heb afgeschrikt van een gezond leven of iets dergelijks. Ook, spijt het me dat ik niet alle reacties heb beoordeeld.

Voor de rest wil ik graag even iedereen bedanken voor het lezen, en de vriendelijke reacties. Ik vond het erg leuk om ze te lezen en het was altijd fijn om mensen te horen zeggen van: "goed bezig", "ga zo door!" , " je hebt me geinspireerd!"
Ook al was het van korte duur, ik vond het erg leuk om te doen zolang het duurde.

Wederom dankjewel allemaal!